Petra

Ahoj organizátoři, děkuju za hru a parádní zážitek. Náš tým se vám podařilo skvěle namíchat. Na lehkých šifrách zkušený borec Aleš moudře pokyvoval hlavou a u těžkých sklidil nehynoucí obdiv. Třeba brailla u kostela bych luštila dodnes. Dobře jsme se bavili i na přesunech a tričko s nápisem „pokud tak jdeme“ hrdě nosím do ložnice :)

Petr/Dmnti fagt

Drobná pocta Míchané: https://youtu.be/EiUkhRh1jy4 Omluvte prosím sníženou kvalitu videa, hudby, zpěvu a humoru.

Pája

Ahoj orgové, velké díky za hru! Tým jste mi namíchali výborně a šifry také. Teď jen s napětím čekám na řešení všech bonusů...

Wal

Ahoj lidi, Míchaná byla super, tak jsem „napsal“ „reportáž“. ? https://docs.google.com/document/d/148i_p_h30XXP5hcw8mJoKK8aRlyaAEswWZlcLHLGbmc/edit?usp=drivesdk

Hanka (org)

Moc děkujeme všem hráčům za reportáže, slova chvály i připomínky, které nám určitě pomohou udělat další ročník o něco lepším. Na hlavní stránce zatím najdete odkazy na šifry, za nějakou dobu přibudou i řešení (až doženeme všechny povinnosti, které jsme kvůli Míchané odsunuli na druhou kolej :)). Máte-li nějaké fotky, můžete je nahrát do sdíleného alba na Google (odkaz je také na hlavní stránce) - nastavila jsem, že lidé, co mají odkaz, mohou přidávat fotky. \nPokud najdeme dost materiálů, chystáme také sestřih nepovedených záběrů z Debilních keců (i když ty nejvtipnější momenty nebyly zachyceny na kameru) a určitě chceme zveřejnit i jednu nepovedenou nahrávku z rádia.\nYeti, co se týče toho, proč po tobě dotazník chce mail - to nevíme a určitě je nesmysl, aby ho po tobě chtěl. Pokusíme se to vylepšit. Už od loňska si říkáme, že bychom chtěli web předělat, tak snad se nám to do příště podaří.\n

Danka

Ísť na šifrovačku v čisto ženskom tíme ma lákalo už dávnejšie a fakt som nečakala, že tento sen mi splní práve Míchaná. Z dotazníku sme mali všetky štyri spoločné to, že si chceme šifrovačku užiť a tak to aj vyzeralo. Lúštenie nám šlo až na pár výnimiek od ruky, správne nápady padali rýchlo. Z vlastnej nepozornosti sme sa po Bombach a Podraze prepadli skoro až na koniec poradia, no následne sme to vykompenzovali bleskovým lúštením všetkých šifier po Vlaku. Za seba chválim hlavne Sloup (ako org Palapeli a flautistka) a Drevokocúra (ako Sľovieňka). Ďakujem za super hru a teším sa na ďalší ročník.

Tonda

Já taky děkuju za pěknou hru. Přidávám se k věšákovu názoru, že by týmy mohly být více genderově vyvážené, ale na společnost Darka a Pivníka si rozhodně nemůžu stěžovat. Zvlášť když jsme začínali s dvojnásobným počtem bonusových bodů než ostatní. :-D Každopádně jsem si zaluštil s novými lidmi, což byla moje hlavní motivace jet na Míchanou, takže za mě dobrý. Z šiferbych dal plus úvodní křížovce a i ten vlak byl vlastně fajn. Předherní aktivity obecně moc nemusím, ale prohledávat cestou kdejakou značku ve snaze najít ukrytý bonus byla celkem zábava. Takže díky a za rok zase കണ്ടെത്തി.

Aleš

Mě to bavilo! Šifry mi přišly tak akorát, líbil se mi trik s čísly v křížovce, sloup i braillovský čtverec. Dobře jsme si sedli v týmu, namíchali jste nás tak akorát vyváženě. Předherní bonusy jsou... věci, které moc nemusím, ale měly dobrou propagační/virální formu (zvlášť video). U/na/pomíchané bonusy byly taky kvalitní (teda u něčeho ještě nevím, jak se luštilo); obecně bych jen oželel kodifikaci obecných znalostí (aka Míchanačky) a její využívání v šifrách, protože to zavání odškrtáváním principů ze seznamu, aneb "co ještě nebylo". Stejná šifra mi přijde lepší, pokud seznam nemám a je to v ní šikovně nahintováno. Míchaná je každopádně dobrý koncept a na hru se budu těšit, pokud za rok bude zas.

Ondra Suchánek

Ahoj, díky za hru, reportáž psát nakonec nebudu, takže aspoň rychlé shrnutí dojmů tady. Hru jsem si užil, náhodný tým byl v pohodě dle očekávání a rád za rok přijdu zas. Šifry bych ale uvítal o něco méně zhulené, možná mi jen nesedly. Vlak nepovažuji za šifru, ale logickou úlohu, která jen zabírá čas, ačkoli je princip jasný od začátku. (asi jako kdybychom dostali těžké sudoku 26*26.. časem to vyluštíme, ale fuj) Miny a eLka se mi také moc nelíbily, za naopak nejhezčí považuji křížovku na začátku a drevokocura. U flétny oceňuji dobrý nápad, ale provedení se mi trochu nelíbilo. (ale pořád hezčí než palapeli :D ) Mimoherní bonusy ok, stihli jsme použít akorát všechny (mimochodem, dva jste nám zapomněli odečíst)... jen u těch předherních bych trochu ubral na obtížnosti, po luštění ve skupince už to ale šlo :)\n\nTo je asi tak všechno, takže díky a budu se těšit na další ročník :)

malá Míša

\nAhoj ve spolek! Hlásím se za celou partu kidů a děkuji za skvělou šifrovačku. V první řadě se nám moc líbila různorodost všech aktivit. Předmíchané šifry neskutečně pomohly při braní nápověd, umíchané pak byly geniálně fikané, ač jsme na většinu nepřišli. Samotné šifry krásně pojmuly všechny možné způsoby a žasli jsme, jak náročné muselo být takové věci vymyslet. Osobně teď máme v zásobě spoustu dalších zkušeností a způsobů řešení, které můžeme někdy příště aplikovat. Za sebe mohu říct, že jsem měla perfektní tým, a ostatní si hru také užili, i když ne všichni dorazili do cíle. Děkujeme, že jste to s námi vydrželi. Nazdar!

Yeti

Díky za pěkně vypečenou šifrovačku. Letos vyšel tým (nebo hra?) namíchaný tak, že jsme se s hrou tak úplně nesešli -- jak ostatně dokumentuje naše umístění. Pro mě osobně popis letošní Míchané dost připomíná seznam věcí, které na hrách, ehm, tak úplně nevyhledávám. Mimoherní aktivity, týmová interakce na startu, hromada googlení, logická úloha na tři hodiny, skryté herní prvky, ‚‚proč jako‘‘ šifry (tedy 12x12 šifra), ... Ale mezi nimi bylo i několi velmi pěkných šifer a body nám aspoň umožnily k většině z nich nějak dodriftovat, takže hru jsme si nakonec myslím užili.\n\nPoznamenal bych ale jednu věc: S náhodnými týmy mi mimoherní aktivity přijdou ještě větší zlo než normálně. V jednu chvíli jsem si dokonce říkal, zda se nemám raději odhlásit, abych ignorováním předmíchaných šifer nekazil hru lidem, kteří se mnou skončí v týmu. Namíchání týmů, aby měly srovnatelné počty bodů, to řeší technicky, ale ne lidsky.\n\nP.S.: Proč po mě diskusní formulář chce e-mail, když jsem přihlášený?

Věšák

Díky za hru! Letos mi to nějak sedlo míň, než loni, ale i tak jsem si to moc užil! Bylo na mě trochu moc šifer, kde bylo potřeba hledání nějakých drobnůstek v textu a hledat písmenka v minách nás do nápovědy fakt nenapadlo... Taky jsme asi trochu moc lpěli na bonusových bodech, takže jsme si na trojce a čtyřce možná trochu zbytečně proseděli hodinu a půl... I když teda u čtyřky mi to nevadí, tam nám nápověda neřekla nic nového.\nTrasa byla pěkná s několika krásnými výhledy, nápovědy dobré (až na tu čtyřku) a většina šifer se mi taky moc líbila. Hlavně asi sloup a vlak. :)\nJen nám v týmu trochu chyběla genderová vyváženost...\n\nTak zase příště! Díky!\n\nA tady je taková menší reportážička: https://docs.google.com/document/d/1WZas75Ijt202eUtkAPjtuZ0h-6ab0h6Y5-q2udMTeTk/edit?usp=sharing

NnqJirka

Kdo se chce přimíchat na společnou jízdenku a k nějakému luštění při ranním přesunu z Prahy do Brna, máme srázek v cca 6:35 u pokladen.

Tonda

Kdybyste byl někdo právě teď v railjetu do brna, přijďte do vagónu 22 luštit bonusy.

Ondra

Ahoj, nebudete si někdo chtít "vyměnit postřehy" z předherníh bonusů? :D přijde mi, že mám ty šifry přiměřeně zanalyzované, ale potřeboval bych se o nich s někým bavit a nemám s kým :( Ideálně Praha během příštího týdne. Máte-li někdo zájem, pište prosím na ondrasuchanek@seznam.cz