Pája

Ach tak, škoda. :-)

reakce na #Hanka
Hanka

Ahoj Pájo, ten posun Becherovky nahoru v pořadí je kvůli jejich dvěma nevyužitým bonusům (-30 minut). To je vidět lépe v té podrobné Google tabulce, chápu, že v tom pořadí tady to působí prohozeně :) píšu si do to-do listu, že tu chceme zobrazit celkový čas včetně odečtených bonusů.

reakce na #Pája reagovali #Pája
Pája
Pořadí

Jen prosím o opravu - v pořadí jste nás myslím prohodili s Becherovkou, příchod na 8 máme o něco dříve než oni.

reagovali #Hanka
Pája
Díky

Díky moc za pěknou hru. Příliš často se nám stávalo, že jsme šifru měli (domněle) vyřešenou a.. a.. stanoviště nikde. Ale všechny šifry se mi líbily, tým nám fungoval, ode dna jsme se odrazili, takže spokojenost. Díky a těším se na další ročník.

Petr V.
Díky

Taky díky moc za skvělou hru, kterou jsme si v dobře nalosovaném týmu parádně užili. Šifry skoro všechny skvělé, za mě trochu zbytečný hypernápadový Pohlreich a přehnaná kombinatorická masturbace na pětce, ale to spektrum mezi tím bylo pokryto nádherně, od milé matematické hříčky s konečnou šaliny, přes přímočaré, ale netriviální šifry jako polský kříž nebo pangram, až po brainfuck se zájmeny, který se mi nakonec líbil asi nejvíc. Bylo to dobré a bylo toho dost.

Yeti
Díky

Přidávám se k poděkování za super hru s fungujícím systémem se selským rozumem – a především šiframi, které šlo luštit. Tedy šiframi se zajímavou strukturou a procesem luštění, při kterém se s šifrou dá smysluplně pracovat, objevují se v ní nové věci a staré se potvrzují. Ne jako jinde...

Tíman

Díky za super hru, za mě jedna z nejlepších letošních šifrovaček :)

Tonda
Doprava

Trochu jiný soudek. Nabízím jedno místo Praha->brno, odjezd zítra ve 14:00.

Tonda

tomas

Jako že se první podívám na seznam hráčů poté, co se někdo nový přihlásí?

Ano.

Někdo jiný nový, protože Filip Valášek je tam tak zhruba od začátku registrace?

On je tu 24 / 7.

A v jakém smyslu je to odměna …?

Odměna pro Wala, že může na svůj profil přes seznam účastníků.

P.S. Ve skutečnosti tu jen okecávám rozbité cachování seznamu hráčů. Po přihlášení dalšího hráče se seznam vyhodí z cache a nový se uloží podle toho, kdo tam první přijde. Pokud je to někdo přihlášený, uloží se seznam s odkazem na jeho profil.

reakce na #Yeti
Yeti

Díky za vysvětlení, ale stále nerozumím... Podívám na nově přihlášeného hráče? Jak a kde? Jako že se první podívám na seznam hráčů poté, co se někdo nový přihlásí? Někdo jiný nový, protože Filip Valášek je tam tak zhruba od začátku registrace? A v jakém smyslu je to odměna, když to napíše, že nemám oprávnění k operaci?

reakce na #Tom reagovali #tomas
Tom

Klikací odkaz je odměna pro toho, kdo se jako první podívá na nově přihlášeného hráče.

reakce na #Yeti reagovali #Yeti
Yeti
WTF

Může mi někdo vysvětlit, proč když se přihlásím (což jsem musel udělat kvůli zadání telefonu, včetně kolečka s resetováním hesla, protože jsem se ztratil v tom, který účet je jak s čím provázaný), tak se mi v seznamu účastníků zobrazí Filip Valášek jako odkaz pro úpravu... Nečeho? Asi hráče? Každopádně kliknutí vede na stránku, že k té operaci nemám oprávnění. Což by IMO mělo jaksi plynout z toho, že nejsem Filip Valášek a že by mi to předně nemělo takovou věc vůbec nabízet, protože mi to nic takového nenabízí ani pro mne samého... (Yeti)

reagovali #Tom
Ondra

Appu tam nechte, to je super :D

reakce na #hanchas
Koty

Ahoj, je to středně velký pes (Louisianský leopardí pes), ale většina lidí řekne, že je to pes velký. :D Budu rád, pokud ho budu moct vzít s sebou. :)

reakce na #hanchas
hanchas

To je kampaň, samé lži a pomluvy! Tedy... pokud Dark toho Appu odhlásí.

reakce na #Ondra reagovali #Ondra
Ondra
KI

Ahoj, co znamená, že prý neuznáváte KI některých hráčů? :D (píše se to u nasazení na míchanou)

reagovali #hanchas
hanchas

Ověřeno: V cíli je možné mít psa.

reakce na #Koty
hanchas

Ahoj Koty,

s pejskem je to zrovna na Míchané komplikovanější - může se stát, že vás s pejskem namícháme do týmu s někým, komu to nebude příjemné (víme například, že jsou na hru zaregistrovaní minimálně 4 lidi, kteří by se psem v týmu být nechtěli, ať už ze strachu či kvůli alergii).

Aktuálně zjišťuji, jestli je v cíli povoleno mít psa.

Pokud ano a budeš chtít psa brát, otázku na psa budeme muset zahrnout do posledních informací, aby nám lidi pro jistotu napsali, pokud jsou na psa alergičtí a nebo se ho bojí atd. Pro tyto účely se možná hodí otázka, co máš za rasu (někteří se bojí jen velkých plemen)? :)

Hanka

reakce na #Koty reagovali #Koty
Koty
Pes na hře

Ahoj, chtěl bych vzít na hru psa, je to možné? Díky Koty

reagovali #hanchas a #hanchas